Carrièremogelijkheden

EEN CARRIÈRE IN ELECTRONISCHE BEVEILIGING: BIJDRAGEN AAN EEN VEILIGERE WERELD

Ondanks de huidige niveaus van economische en politieke stabiliteit in de meeste ontwikkelde economieën, wordt er achter de schermen op grote schaal gevochten tegen bestaande en nieuwe vormen van bedreigingen zoals criminaliteit, cybercriminaliteit, fraude, geweld en vele andere risico’s door grote spelers in de Beveiligingsindustrie zoals de Scutum Group met als missie mensen, gegevens en bezittingen te beschermen. We vertrouwen op de nieuwste technologie om dit doel te bereiken, maar vooral op het talent en de toewijding van onze administratieve, technische en commerciële teams om onze waardebelofte aan onze klanten te waarmaken.
 

KIES SCUTUM VOOR UW VOLGENDE CARRIÈREZET: STA IN DE VOORHOEDE VAN VERANDERING EN HEB SIGNIFICANTE INVLOED

Nieuwe technologieën geven de gehele veiligheids- en beveiligingsindustrie elke dag opnieuw vorm en de Scutum Group stimuleert de branche in een snel tempo om oplossingen inzake predictieve beveiliging aan onze klanten te bieden.

Of het nu gaat om een op maat gemaakte oplossing voor lokale autoriteiten, kleine, middelgrote of grote organisaties of individuen, de onderzoeks- en ontwikkelingscentra van de Scutum Group in heel Europa integreren de nieuwste technologieën in onze bedrijfseenheden Electronische Beveiliging, Brandbeveiliging en Veiligheid & Defensie in heel Europa en u kan een unieke bijdrage leveren aan ‘het beschermen van de toekomst van onze klanten’ en zorgen voor een veilige en welvarende samenleving.
 

HET TALENT DAT WE ZOEKEN

Wij geloven in het gebruik van technologie en beveiligingsoplossingen als een manier om een positieve bijdrage aan de maatschappij te leveren – een bijdrage die verder gaat dan alleen producten of diensten – Het gaat om het maken van een meetbaar en aanzienlijk verschil. De Scutum Group hervormt de beveiligingsindustrie en we zoeken betrouwbare en proactieve individuen die ons kunnen helpen bij het maken en leveren van de beste beveiligingsoplossingen in alle landen waar we aanwezig zijn.

Scutum group