Onze mensen

De kern van het succes van Scutum is geëngageerd, goed opgeleid en loyaal personeel en als een verantwoordelijke werkgever hechten we het grootste belang aan de waarden die een gezonde en productieve bedrijfscultuur in de 55 kantoren in Europa ondersteunen.

De Scutum Group zette haar groeistrategie voort met overnames van nieuwe bedrijven binnen de sectoren Veiligheid & Defensie, Brandbeveiliging en Elektronische Beveiliging in Europa. Deze snelle uitbreiding heeft mogelijkheden met zich meegebracht via een cultureel divers personeels- en managementteam die kunnen samenwerken om oplossingen te vinden om nieuwe bedreigingen te verminderen die het moderne leven biedt.

Bovendien heeft deze internationale uitbreiding meer kansen voor professionele groei opgeleverd voor onze werknemers, en sommigen onder hen kregen banen aangeboden in andere landen waardoor het uitwisselen van expertise en taalkennis binnen de Scutum Group werd vergemakkelijkt.

In deze nieuwe context vormen onze bedrijfswaarden de basis waarmee we de sector zullen blijven leiden als het snelst groeiende particuliere bedrijf inzake Veiligheid & Beveiliging in Europa door een enkele bedrijfscultuur te handhaven die onze waardebelofte nakomt om “de toekomst van onze klanten te beschermen ”.

 

 

Scutum group