Sponsoring

Over het merk Scutum

Scutum (Scoo-tum) betekent schild in het Latijn en werd ook beïnvloed door de Keltische dialecten uit Noord-Italië en de Griekse taal. En van de Griekse god van overwinning: Nike, komt ook de merkidentiteit van held van Scutum voor topprestaties en succes – omdat onze kernoplossingen anticiperen op een groot aantal risico’s die mensen, gegevens, infrastructuren en goederen bedreigen en deze voorkomen.

Het merk Scutum wordt daarom gepositioneerd en gedefinieerd door zijn premium, maar toch kosteneffectieve beveiligingsoplossingen, die onze bedrijfsdoelstellingen, onze merkidentiteit en het gedrag van ons bedrijf op de markt afstemmen op de merkwaarden vertrouwen, innovatie, ondernemerschap en internationalisering.

Onze keuze van sponsoring weerspiegelt de holistische ervaringen die ons op een zinvolle manier met onze klanten verbinden.

Wij zijn één van de belangrijkste sponsors van het WASPS Rugby team in het VK, het Stade Français Saint Cloud volleybalteam in Frankrijk, en we zijn ook één van de belangrijkste sponsors van de Racing 92 Rugby Union in Frankrijk, naast deelname aan en het promoten van andere sportactiviteiten zoals zeilen, golfen en marathons in heel Europa.

Bekijk de video #ShieldYourFuture van Scutum met het rugbyteam Racing 92:

Scutum group