Onze merken

De Scutum Group heeft haar activiteiten sinds 1989 uitgebreid door organische groei in combinatie met gerichte strategische overnames.
We verwerven en integreren met succes gemiddeld vijf tot zes bedrijven per jaar in de Scutum Group, met een voortdurende uitbreiding van de expertise en productportfolio binnen de sectoren Veiligheid, Beveiliging, Brandbeveiliging en Cyberbeveiliging, waardoor we betrouwbare oplossingen kunnen bieden met unieke mogelijkheden en middelen om tegemoet te komen aan de lokale en internationale marktbehoeften in al onze expertisegebieden.

Of u nu actief bent in het VK, Frankrijk, Duitsland of de Benelux, u kunt er zeker van zijn dat u de hoogste niveaus van expertise, flexibiliteit en prestaties ontvangt van onze 1.554 medewerkers en servicepartners in heel Europa.

Scutum merkwaarden

 

VERTROUWEN

INNOVATIE

ONDERNEMERSCHAP

INTERNATIONALISERING

Onze merken

De bedrijfseenheid Veiligheid & Defensie van Scutum is gespecialiseerd in technische bijstand en ondersteuning ter plaatse voor complexe projecten met een hoge expertise in technische projectintegratie en beheer van beveiligingsoplossingen voor de industriële, civiele & militaire industrie, veiligheid en defensie, luchtvaart, scheepvaart en automobielindustrie.

De bedrijfseenheid Risicobeheer & Preventie beschermt internationale bedrijven, haar reizende werknemers en expats tegen een verscheidenheid aan risico’s: terrorisme, burgerlijke en politieke onrust, misdaad, natuurrampen, naast andere risico’s.

Onze merken:
 
SSF (Frankrijk)

SATIF (Frankrijk)

Scutum Cyberdefense(Previous Cristal Concept (Frankrijk)

De bedrijfseenheid Brandbeveiliging heeft tientallen jaren expertise in het bieden van de meest betrouwbare oplossingen voor particuliere en openbare bedrijven, overheden en vestigingen die open zijn voor het publiek. We hebben competente Engineering- & Verkoopteams om klanten te ondersteunen bij het ontwerp en beheer van elke projectomvang, vanaf de opzet van het schema tot de overdracht aan de klant.

Onze merken:

Elite Fire Protection (VK)

FPG Fire (VK)

France Incendie (Frankrijk)

Fire & Co (Frankrijk)

Logiscan Fire & Security (VK)

Orion Security Solutions (VK)

Scutum Incendie (Frankrijk)

Trident Fire (VK)

Met de nieuwste technologie zoals artificiële intelligentie, deep learning, gegevensanalyse, video-intelligentie en vele andere biedt de bedrijfseenheid Cyberbeveiliging & Cyberdefensie oplossingen voor het voorspellen en voorkomen van de nieuwste soorten risico’s.

Ons merk:

Scutum Cyberdefense (Previous Cristal Concept (Frankrijk)

Scutum group