Wie wij zijn

DE SCUTUM GROUP IN EEN OOGOPSLAG

Scutum (Scoo-tum) zelfstandig naamwoord. Een groot, ondoordringbaar schild dat bescherming en veiligheid biedt.

De Scutum Group is een Europese toonaangevende onafhankelijke speler inzake veiligheid en beveiliging met zeer betrouwbare, innovatieve en op maat gemaakte apparatuur en services voor alle industrieën.

Over de Scutum Group

De Scutum Group (‘Scutum’ betekent ‘schild’ in het Latijn) is een toonaangevende leverancier van producten en diensten binnen de sectoren Elektronische Beveiliging, Veiligheid & Defensie en Brandbeveiliging. Het bedrijf werd opgericht in 1989 om een van de belangrijkste Europese spelers op het gebied van Veiligheid, Beveiliging en Brandbeveiliging te worden met een sterke aanwezigheid in de marktsegmenten B2B en B2G.

Door continu te investeren in technologie en unieke expertise is de Groep uitgegroeid tot een organisatie van € 184 miljoen met 1.554 medewerkers, aanwezig in verschillende Europese landen, met kantoren en controlecentra in Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, België en Nederland.

 

FLEXIBILITEIT
GROEI
EXPERTISE

 

De Scutum Group is een private onderneming en kan in een versneld tempo reageren op de complexe klanteneisen inzake Veiligheid & Beveiliging.

We hebben een indrukwekkende palmares van snelle internationale groei, maar behouden toch onze flexibiliteit en wendbaarheid om met nieuwe oplossingen te reageren op nieuwe risico’s.

De cijfers spreken voor zich (cijfers van 2022):

About

Jaren op de markt
Landen
Werknemers
Landen gedekt
Kantoren
Miljoen omzet
Scutum group