Brandbeveiliging

Onze expertise

Brandregelgeving evolueert voortdurend en bedrijven moeten ervoor zorgen dat ze beschikken over de meest actuele bescherming. SCUTUM is de partner inzake brandbeveiliging van industriële en dienstverlenende bedrijven, openbare gebouwen en instanties met gevoelige of strategische locaties, door het bieden van advies en installatie- en onderhoudsdiensten.
 
De bedrijfseenheid Brandbeveiliging heeft tientallen jaren expertise in het bieden van de meest betrouwbare oplossingen voor particuliere en openbare bedrijven, overheden en vestigingen die open zijn voor het publiek. We hebben competente technische en verkoopteams om klanten te ondersteunen bij het ontwerp en beheer van elke projectomvang.

 

De Scutum Group is toegewijd aan het leveren van diensten met de hoogste kwaliteit- en veiligheidsniveaus en volledig in overeenstemming met de strengste Europese regelgeving en gecertificeerd door BOSEC.

Als gecertificeerde aanbieder van brandblussers, rookmelders en brand detectiesystemen biedt de Scutum Group een groot assortiment innovatieve producten en diensten om brand te detecteren, levens en eigendommen te beschermen met:

  • Aangepaste signalisatie
  • Plaatsing en onderhoud van brandblussers
  • Installatie en onderhoud van branddetectiesystemen
  • Expertise op het gebied van brandveiligheid
  • Opleiding voor uitrusting en brandpreventie en audit via onze partners
Scutum group