Waarom Scutum

UW TOEKOMST BESCHERMEN IS ONZE BELOFTE

De Scutum Group is (sinds 1989) gedreven door zijn missie om mensen, infrastructuren, gegevens en goederen te beschermen.

Als toonaangevende speler op de Europese markt inzake bewaking op afstand en beveiliging, bieden we technologisch geavanceerde menselijke expertise en expertise gebaseerd op artificiële intelligentie (AI) voor de segmenten Veiligheid & Beveiliging, Brandbeveiliging, Risicobeheer en Cyberbeveiliging.

We verwerken dagelijks gegevens van meer dan 100.000 klanten, stellen hoge kwaliteitsnormen binnen een breed scala van sectoren (bankwezen, detailhandel, industrie, overheden en andere) en zijn er trots op dat enkele van de meest gerenommeerde merken in de wereld ons vertrouwen.

Als een privébedrijf zijn we flexibel en kunnen we met unieke oplossingen op maat van de specifieke behoeften snel anticiperen en reageren op de marktbehoeften. Ontdek hoe de Scutum Group kostenbesparende en predictieve oplossingen kan bieden voor uw organisatie.

ERVARING

TOP
PRESTATIES

VEILIGHEID & BEVEILIGING

AANGEPASTE OPLOSSINGEN

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

DE WAARDEBELOFTE VAN EXPERTISE & BETROUWBAARHEID

Met op maat gemaakte technologie en tientallen jaren expertise, brengen we dagelijks beveiligingsweerbaarheid aan de meer dan 100.000 klanten in Europa met een betrouwbaar bedrijfscontinuïteitsplan, bewezen vaardigheden inzake projectmanagement in complexe omgevingen en de juiste strategie om organisaties te beschermen tegen interne en externe risico’s.
 

DE WAARDEBELOFTE VAN KWALITEIT & EFFICIËNTIE

We zijn vastbesloten om het hoogste niveau van klantenondersteuning te bieden door middel van effectieve processen en de kwaliteitsmanagementsystemen met ISO 9001. De Scutum Group is gecertificeerd door enkele van de belangrijkste certificeringsinstanties inzake Veiligheid, Beveiliging en Brandbeveiliging in de EU, met meer dan twintig certificeringen voor bedrijfsactiviteit behaald in alle bedrijfseenheden.
 

DE WAARDEBELOFTE VAN  EUROPESE OPERATIES

De snelle en succesvolle integratie van nieuwe bedrijven gespecialiseerd in Veiligheid, Beveiliging, Brandbeveiliging en Cyberbeveiliging in de Scutum Group stelt ons elk jaar in staat om betrouwbare oplossingen te bieden met unieke mogelijkheden en middelen om te voldoen aan de lokale en internationale marktbehoeften in al onze expertisegebieden.

Of u nu actief bent in het VK, Frankrijk, Duitsland of de Benelux, u kunt er zeker van zijn dat u de hoogste niveaus van expertise, flexibiliteit en prestaties ontvangt van onze 1.554 medewerkers en servicepartners in heel Europa.
 

DE WAARDEBELOFTE VAN INNOVATIE & FLEXIBILITEIT

We worden gedreven door de uitdagingen van het digitale tijdperk en richten ons op de ontwikkeling van toekomstbestendige, geavanceerde en kosteneffectieve producten en diensten die in het veld beter presteren en reageren op de verschillende nieuwe risico’s die een vreedzame en welvarende wereldeconomie en samenleving bedreigen.

De Scutum Group is marktleider in de overgang van analoge bewaking naar digitalisering (internetprotocol) en van reactieve rapportage naar het voorspellen en vermijden van verschillende soorten risico’s.

Scutum group