De rol van het managementteam van de Scutum Group is om zich te concentreren op lokale waardecreatie, met behoud van een bredere Europese oriëntatie, die zorgt voor de ontwikkeling en productie van producten afgestemd op de behoeften van regionale klanten. Ons uitvoerende team combineert een solide expertise in de segmenten Veiligheid en Beveiliging, Brandbeveiliging en Elektronische Beveiliging en werkt nauw samen bij de consistente implementatie van onze strategie, die de snelle groei van Scutum in de afgelopen dertig jaar en onze strategische pijlers heeft ondersteund: vertrouwen, innovatie , internationalisering en ondernemerschap, hetgeen onze prioriteiten zal blijven. Deze waarden ondersteunen onze bedrijfsmodellen in het digitale tijdperk en zijn afgestemd op onze visie om de toekomst van voorspellende beveiliging te ontwerpen en de toekomst van onze klanten te beschermen.

Franck Namy

CEO - Scutum Group

Franck Namy werd CEO van Scutum in 1992 en leidt sindsdien de snelle internationale expansie van de Groep door een combinatie van organische groei met fusies en overnames van bedrijven in de sector Veiligheid & Defensie, Brandbeveiliging en Elektronische beveiliging. Franck Namy werd door Private Security Awards (2009) benoemd tot ‘Manager van het jaar’ en blijft de Scutum Group leiden naar nieuwe hoogten in al haar kernactiviteiten in Europa.

Thierry Babule

CEO - Dochteronderneming Frankrijk

Ervaring: 26 jaar in de beveiligingssector.
Expertise: Bedrijfsmanagement, financiën, productie, fusies en overnames.

Stephane Baccetti

GROUP CHIEF FINANCE OFFICER

Experience: Alumnus from the ESCP Europe French Business School, with over 28 years of experience from Finance Auditor to CFO roles within mid-size and large multi-national firms with global responsibilities.
Expertise: Global and cross-regional knowledge to support profitable growth.

Steffen Bluhm

CEO - SCUTUM GERMANY

Experience: Over 30 years of experience within the international security and investigations industry with a strong business development acumen applied to senior roles as Managing Director and CEO.
Expertise: Graduated from Bundesverband Deutscher Sicherheitsberater BdSi and skilled in Security Consulting, Business Development, Mergers & Acquisition, Strategic Planning.

Sarah Tsirigoti

Head of Communication

Pascal Bray

Directeur M&A van de groep

Ervaring: 18 jaar in senior en leidinggevende financiële posities.
Expertise: Financiën, bedrijfsbeheer, fusies en overnames.

Pascal Arthur Turchi

Strategisch adviseur van de groep & CEO van de dochterondernemingen in de BENELUX

Ervaring: Wereldwijde ervaring in  telecommunicatie, media en hightechindustrieën
Expertise: Bedrijfsstrategie, smart cities, ontwikkeling van ecosystemen, artificiële intelligentie en cyberbeveiliging.

Kevin Roberts

CEO - Dochteronderneming Verenigd Koninkrijk

Jean-Claude Gallois

Managing director van de groep - Bedrijfseenheid veiligheid & defensie

Ervaring: 24 jaar ervaring in hoge functies bij de Franse Special Forces Unit en Internationale Divisies, en ook in leidinggevende bedrijfsposities in Europa.
Expertise: Engineering & technische services op hoog niveau binnen Veiligheid & Beveiliging, voor nucleair industrie, luchtvaart, veiligheid & defensie en scheepvaart.

James Faust

DIRECT PROCUREMENT DIRECTOR

Experience: 10 years in the Security industry, within global brands.
Expertise: Business, product development, big data warehouse, project, and supplier partnership management.

Franck Pavero

Managing director - Bedrijfseenheid cyberdefensie & cyberbeveiliging van ve groep

Ervaring: Meer dan 21 jaar ervaring in de gouvernementele en particuliere beveiliging van kritieke systemen en netwerken.
Expertise: Beveiligingsdiensten tegen cybercriminaliteit, digitale fraude en economische veiligheid.

Damien Striebig

CEO - RISK MANAGEMENT & PREVENTION BU

Christophe Pourcenoux

Directeur HR van de groep

Ervaring: Meer dan 16 jaar ervaring in de elektronische beveiligingsindustrie.
Expertise: Human Resources Management, employee engagement en hoogwaardige performance training.

Scutum group