Onze cultuur

EEN BOEIENDE EN ZINVOLLE WERKOMGEVING

French skippers Gerald Veniard and Jeanne Gregoire take the start on their “Scutum” monohull of the transat AG2R La Mondiale sailing race between Concarneau, western France, and Saint-Barthelemy island, French west indies Guadeloupe department, on April 6, 2014 in Concarneau, western France. AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD (Photo credit should read JEAN-SEBASTIEN EVRARD/AFP/Getty Images)

De Scutum Group heeft een positieve, collaboratieve en goed presterende werkomgeving dankzij een bedrijfscultuur die de individuele talenten en bijdragen van onze medewerkers respecteert en waardeert.
 
In een recente (2017) Employee Engagement Survey heeft meer dan 70% van de werknemers een hoge mate van arbeidsvreugde en trots aangegeven als onderdeel van de Groep.
 
Dit resultaat is hoger dan het nationale gemiddelde in verschillende ontwikkelde economieën (Express, 2017) en het is ook zinvol omdat betrokken en zeer tevreden werknemers in een sector die zich bezighoudt met risicobeheer en misdaadpreventie leiden tot hogere productiviteit, innovatie en tevreden klanten (Robert Half, 2017). We respecteren onze werknemers, onze grootste troeven, en geven ze de kracht om verder te gaan dan de standaard oplossingen inzake veiligheid & beveiliging om een veiligere en meer welvarende samenleving op te bouwen.

Scutum group