Newsroom

OVER DE SCUTUM GROUP

De Scutum-groep (‘Scutum’ betekent ‘schild’ / bescherm in het Latijn) is één van de leidende Europese spelers op het gebied van veiligheid, beveiliging en brandbeveiliging, met de missie om innovatieve, predictieve en kosteneffectieve oplossingen te bieden om mensen, gegevens, infrastructuren en goederen te beschermen.

Door continu te investeren in technologie en unieke expertise is de Groep uitgegroeid tot een organisatie van € 184 miljoen met 1.554 medewerkers, aanwezig in verschillende Europese landen, met verschillende kantoren en controlecentra in Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, België en Zwitserland.

Vanuit al onze locaties bedient de Scutum Group een breed scala van klantensectoren zoals overheden, kleinhandel, bankwezen, productie, olie & gas en vele andere, momenteel georganiseerd en verdeeld in 4 bedrijfseenheden:

Scutum Beveiliging:

Biedt al meer dan 28 jaar de integratie van beveiligingssystemen en -services. Scutum biedt zijn klanten wereldwijde oplossingen voor beveiliging, bewaking op afstand en diensten op afstand.

Scutum Brandbeveiliging:

Biedt oplossingen inzake brandbeveiliging voor de industrie, dienstverlenende bedrijven en andere openbare ruimtes.

Scutum Risicobeheer:

Ondersteuning voor complexe projecten in de belangrijkste lucht- en scheepvaartindustrieën en defensie, samen met oplossingen zoals bijstand aan expats en reizend personeel.

Scutum Cyberbeveiliging:

Biedt geavanceerde cyberbeveiligingsproducten en -diensten voor alle sectoren.

Scutum heeft zijn bedrijfsactiviteiten ontwikkeld door organische groei en overnames, met als bijzondere troef het succesvol integreren van overgenomen
bedrijven in haar kernactiviteiten.

De Scutum Group beheert dagelijks meer dan 100.000 verbonden sites in Europa en ondersteunt bedrijven bij het voorkomen en beperken van criminaliteit.

Voor directe marketing- en communicatie-aanvragen:

  • * verplichte velden
Scutum group