Verbonden branddetectie

Oplossingen voor brandbewaking met CCTV

Real-time beelden maken het mogelijk om de brand snel te lokaliseren en te beoordelen en de juiste reactie te bepalen om deze in te dammen.

De LuX-oplossing van Scutum maakt brandbewaking door CCTV mogelijk. De slimme video-oplossing helpt de veiligheid van werknemers beter te beheren en gegevens en activa te beschermen met realtime analyse van afbeeldingen voor een onmiddellijke reactie indien nodig. Er wordt regelmatig een rapport van temperatuurbewaking naar de klanten gestuurd, en als de temperatuur boven het gemiddelde zou komen, wordt er een waarschuwing gegeven en wordt er onmiddellijk contact opgenomen met de klanten. In het geval dat een brand wordt gedetecteerd, wordt onmiddellijk het aangewezen team geïnformeerd voor een snelle reactie. Als gevolg daarvan wordt de brand gelokaliseerd, het belang ervan geëvalueerd en kan er een gerichte actie worden georganiseerd. Een adequate oplossing waarbij bestaande apparatuur gemoderniseerd kon worden.

  • Een optimale combinatie van beelden op kritieke locaties, IT-gegevens en gegevens van branddetectiesystemen voor bescherming van bedrijfsmiddelen en personen
  • Diagnostiek van brandalarmen op afstand
  • Videotoepassingen aangepast aan de wensen van de klant
  • Een kostenbesparende oplossing voor branddetectie

 

 

Scutum group